Exclusief gamma - Veilig betalen - 24/7 support voor al uw vragen - Actief gekoelde levering (€ 19.5), gratis vanaf € 125 - Haal gratis af in Wevelgem

Over ons

Discovermeat.be werd opgericht onder de vleugels van de firma Distri Carne.
Distri Carne is een vleesgroothandel gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsvlees aan de horeca.

De zaak werd opgericht in 1988. Louis Vervisch nam de zaak in 2012 over en bouwde ze succesvol verder uit. Lees hier het interview met Louis

Op vraag van vrienden en kennissen naar het uitzonderlijke vlees werd geleidelijk aan ook verkocht aan particulieren.

Na aanhoudende positieve reacties midden 2020 beslisten Louis en zijn vrouw Ann-Sophie om een breder publiek aan te spreken en de verkoop ook online te organiseren.

Hiervoor sloegen ze de handen in elkaar met Thomas Bonte, die het de webshop en het digitale aspect van het verhaal voor zijn rekening neemt.


Sindsdien hebben particulieren in gans België ook de mogelijkheid om thuis met vrienden en familie te genieten van de unieke producten.

 

De 6 beloftes van Discover Meat

  1. We garanderen de kwaliteit en uw tevredenheid. Overtuigd van onze eigen producten bieden we de ijzersterke tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden over de smaak of werden uw verwachtingen niet ingelost? Neem contact met ons op en we betalen u de som cash terug.

  2. Een onvergetelijke samenzijn met familie en vrienden dankzij onze superieure stukken vlees. Een goede maaltijd zorgt voor een geslaagde avond.

  3. Steeds bereikbaar voor alle uw vragen rond uw bestelling, levering en de bereiding van uw vlees. Neem contact op.

  4. Bewaring, verpakking en verzending volgens de strengste voedselvoorschriften van het FAVV.

  5. Maximaal streven naar een levering volgens de vooropgestelde levertermijn. 

  6. We vernieuwen continue ons aanbod en gaan daarom blijvend op zoek naar andere rassen en vleessoorten. Uiteraard zonder in te boeten op smaak en kwaliteit. Zo kunnen we u ook in de toekomst verder verwennen met bekende en minder bekende pareltjes uit de vleeswereld.