Exclusief gamma - Veilig betalen - 24/7 support voor al uw vragen - Actief gekoelde levering (€ 19.5), gratis vanaf € 125 - Haal gratis af in Wevelgem

BEHER, subliem varkensvlees met traditie!

Bernardo Hernandez

BEHER is de samentrekking van Bernando Hernandez, de naam de oorspronkelijke oprichter én de huidige zaakvoerder van de wereldbekende varkenskwekerij uit Guijuelo in Spanje

5 generaties kennis en vakmanschap

Deze bekroonde varkenskwekerij werd opgericht in de jaren ’30 van de vorige eeuw.  Al 5 generaties lang worden er vol passie en toewijding Iberico-varkens gekweekt . Het bedrijf draagt traditie en vakmanschap dan ook hoog in het vaandel.

De referentie in varkensvlees

Dankzij jarenlange selectie, raszuiverheid en optimale levensomstandigheden verkoopt het subliem varkensvlees tot ver buiten Europa. Zo is het merk BEHER niet alleen een referentie maar ook een kwaliteitslabel geworden in de vleesindustrie.

Van inseminatie tot distributie

BEHER heeft eigen boerderijen in Salamanca, Cáceres, Badajoz, Córdoba en Portugal. Zo controleert het de volledige productieketen: van de inseminatie en slachting tot aan de verpakking en distributie van de gerijpte hammen.

100% Raszuiver

BEHER kweekt uitsluitend 100% raszuivere varkens die opgroeien in de beste omstandigheden. Zo leven de volwassen dieren grotendeels buiten in een warm klimaat op heuvelachtige weides. Daar bestaat hun dieet uit grassen, kruiden en eikels die van de bomen vallen.

Pata Negra

Naast het versnijden en verkopen van het pure vlees worden ook traditioneel gedroogde hammen gemaakt. Deze zijn wereldbekend onder de naam Pata Negra.

De term is beschermd in Spanje en kan niet door iedereen gebruikt worden. Meer hierover in het blogbericht over Pata Negra.

 


Met deze uitzonderlijke Pata Negra viel het bedrijf tussen 2001 en 2016 talloze keren in de prijzen op IFFA in Frankfurt, de belangrijkste vleesbeurs in de wereld.

Export tot ver buiten Europa

Het uiterst smaakvolle vlees wordt al enige tijd in Europa verkocht. Niet alleen in grote landen zoals Duitsland en Frankrijk maar ook in de Benelux.

De laatste jaren zet het bedrijf sterk in op export buiten Europa, zo verkoopt het momenteel in 40 landen wereldwijd.

Recent werden ook de Aziatische landen aangeboord, tot in China en Japan toe. 

Beher China

Exclusief te koop via Distri Carne en Discovermeat.be in de Benelux

Distri Carne, de groothandel boven deze webshop, heeft al 30 jaar de exclusieve invoerrechten op BEHER-producten in de Benelux.
Via Discovermeat.be kunnen particulieren nu eindelijk ook genieten van dit uitzonderlijke vlees.

Bekijk hier het volledige BEHER-gamma 

Welk stukje wil jij eens proeven?

Benieuwd om het  uitzonderlijke vlees eens te proberen maar niet zeker wat je dan best bestelt?

Onze persoonlijke favoriet is de Pluma, een mals stukje Iberico-vlees boordevol smaak met mooie marmering.

Het zit prijs/kwaliteit zeer goed en stelt simpelweg nooit teleur!